BRONEERI Menüü
Laulasmaa beach I Laulasmaa spa hotel LaSpa

Päikese pakett

SPAAPAKETIS SISALDUB

  • Energiat andev kehakoorimine aromaatsete vürtsidega (20 min.)

Vürtside ja ürtidega koorimise segu toniseerib pärast pingutusi valulikke lihaseid ja lõõgastab liigeseid.

See vürtsidega ergutav aromaatne koorija on inspireeritud Jaava saare iidsest rituaalist, mida tavapäraselt teostatakse Indoneesia külades vihmaperioodil. Hoolitsuses kasutatakse viit toniseerivat ja kooriva toimega vürtsi: meresool ja mandlipulber, kaneeli, patšuli, muskaatpähkli, vetiveri ning nelgi- ja vanilliõli kontsentraat, mis puhastavad õrnalt nahka ja turgutavad keha, muutes naha eriti pehmeks.

Teenindaja teostab energiseerivate liigutustega koorivaid võtteid, mis eemaldavad nahalt surnud naharakud. Kiired ja kerged hõõrdumisliigutused aitavad lihaseid ja keha soojendada. Sellel hoolitsusel on topelttoime, see annab kehale energiat ja suurendab naha sära. See kehakoorimine sobib ideaalselt enne India Ayurveda massaažirituaali.

  • Energiat andev India ajurveda massaažirituaal (50 min.)

Naudi aastatuhandete pikkustest India traditsioonidest inspireeritud toniseerivat sooja õli massaaži ning vanilli ja kardemoni hurmavat aroomi.

Massaaži jooksul vahelduvad kiired massaažiliigutused soojendavate pikkade puudutustega, mis aitab vabastada keha pingetest ja lõdvestada lihaseid. Toniseeriv India massaaž on inspireeritud traditsioonilisest ajurvedast, mis eesti keelde tõlgituna tähendab “Elu teadus”. Ajurveda keskendub keha füüsilise, vaimse ja hingelise tasakaalu otsimisele ja taastamisele, et tagada üleüldine tugev tervis ja pikk eluiga.

  • Bali viie lille ilurituaal näole (20 min.)

Bali saarelt pärit ilurituaalidest inspireeritud näohoolitsus aitab pinguldab näonahka ja taastab näonaha särava jume.

Hoolitsus ühendadab endas turgutava näohoolitsuse ja tõeliselt lõõgastava massaaži.
Sügavpuhastus, mille tulemuseks on kirgas jume.


Hoolitsus viiakse läbi viie troopilise lille ekstraktidega rikastatud Cinq Mondes’ toodetega, mis puhastavad näonahka sügavuti ning annavad tervislikult kirka jume. “Viie lille rituaal” näohoolitsus on justkui minipuhkus Bali saarel, ühendades endas turgutava näohoolitsuse ja tõeliselt lõõgastava massaaži. Enne hoolitsusega alustamist hindab iluteenindaja teie näonaha olukorda ja vajadusi, andes teile personaalse Cinq Mondes’ nahadiagnoosi, mille eesmärk on panna paika teie nahale kõige sobivamad tooted, mida hoolitsuse jooksul kasutada.